Si funksionon

Si funksionon Kuponi.al

Kuponi.al është një faqe interneti pronë e kompanisë Kuponi Albania, e cila operon si dyqan online duke i dhene mundësinë klientëve të blejnë një shërbim apo një produkt me ulje çmimi nga 30% deri në 95%.
Kuponi.al bazohet në Group Buying, blerjet në grup apo blerjet kolektive ku oferta aktivizohet në rast se arrihet një numër minimal shitjesh.

Ofertat që vendosen tek faqja jonë janë të llojeve të ndryshme si dreka apo darka në restorantet më të mira, pushime apo udhëtime të paharrueshme, trajtime në qendra estetike apo palestra profesionale, kurse, parukeri, evente, argëtim, etj. Të gjitha këto oferta paracaktohen nga stafi i Kuponi Albania në bashkëpunim me PARTNERET tanë të cilët vendosin në dispozicion për klientet tanë oferta të pakrahasueshme.

 • Merr ofertat nga faqja jone

  Merre

  Kontrollo e-mailin, Facebook-un ose Twitter-in tuaj për ofertat ditore nga bizneset më të mira të qytetit tënd.

 • Shperndaje ne sa me shume miq qe te aktivizohet oferta

  Shpërndaje

  Kuponi.al - Aty ku ofertat nuk kane te sosur! Shpërndaji ofertat e ditës me e-mail ose transmetoji ato nëpërmjet rrjeteve sociale.

 • Shijo oferten duke ju drejtuar direkt parnerit tone

  Shijoje

  Printoje kuponin dhe tregoja atë biznesit për të përfituar ofertën.