Rreth Kuponi Albania

Rreth Kuponi Albania

Kuponi AlbaniaKuponi.al është një faqe interneti pronë e kompanisë Kuponi Albania, me qendër në Tiranë, Shqipëri, e cila operon si dyqan online (e-commerce) dhe nëpërmjet një platformë shit-blerje online i jep mundësinë klientëve të blejnë një shërbim apo një produkt me ulje çmimi nga 30% deri në 95%, si p.sh. pushime, udhëtime, restorante, hotele, qendra estetike, kurse, fitness, parukeri, evente, argëtim etj, të cilat vihen në dispozicion nga Partnerët tanë. Qëllimi ynë është të vendosim në dispozicionin tuaj me, një klikim e në menyrë të sigurtë, oferta të reja për qytetin tuaj ose për pushimet tuaja me nje çmim shumë më të favorshëm. Ofertat që propozojmë janë fryti i një pune të gjatë të ekipit tonë, i cili ka një eksperiencë disa-vjeçare në fushen e marketing, kujdesit per kilentin dhe njohjen e teknologjive te reja. Ne jemi gjithmonë në kërkim të bizneseve që dëshirojnë ti ofrojnë klientëve të shumtë të faqes tonë ofertat më të mira.
Ne jemi një grup të rinjsh me një ekperienceë shumë-vjeçare në fushën e marketingut, sociologjisë, komunikimit dhe teknollogjisë që punon në sinergji të plotë për ti sjellë klientëve dhe partnerëve tanë një sherbim të kulturuar me standarte të larta.
Kuponi.al ka një staf te gjerë në të gjithë Shqipërinë, ku ponon për të sjellë tek klientet tanë oferta të pafund.
Ofertat turistike zhvillohen në bashkëpunim me kompanitë e transportit dhe agjensitë turistike: ALBANIA EXPRES LINE dhe Fenix Travel & Tours.

Kuponi.al - Aty ku ofertat nuk kanë te sosur!

Kontakti

Kuponi Albania
Rruga Shqiperia e Re, p. Agimi 26
Tiranë, Shqipëri.
Email: info@kuponi.al