Punesime

Mundesi punesimi prane Kuponi AlbaniaJeni një person dinamik dhe doni te rriteni profesionalisht bashke me kompaninë tone?
Kuponi Albania çdo dite është e interesuar për te rritur stafin e saj me personel te kualifikuar.
Aktualisht jemi te interesuar për këto pozicione:

Agjent shitje/Manager terreni ne qytete te ndryshme. Ne veçanti jemi te interesuar për agjent shitjesh ne qytet e Prishtinës (Kosove), Tirane, Shkodër, Vlore, Korçe.(Te ketë kryer arsimin e larte, preferohet Ekonomik, te ketë eksperience pune ne ketë fushe, te njoh mire kompjuterin dhe te ketë njohuri te përdorimit te mire te internetit, apo paketës Office.)

Te gjithë te interesuarit mund te dërgojnë një CV te tyren ne adresën: info@kuponi.al.

Bëhuni pjese e një kompanie inovative si Kuponi Albania me një staf te ri dhe me një eksperience ndërkombëtare!

BEHU PJESE E NJÃ MUNDÃSIE TE MADHE !