FAQ

Ãfarë është Kuponi.al?

Kuponi.al eshte nje dyqan e-comerce qe ofron oferta ditore mbi shërbime dhe produkte me nje cmimme te lire.


Më pëlqen oferta aktuale. Ãfarë të bëj?

Klikoni mbi "bli" dhe do të dergoheni në faqen e identifikimit. Nëse keni një llogari, identifikohuni, ose krijoni një llogari të re. Zgjidhni menyrën e pagesës që preferoni. Ju mund të bëni blerjen tuaj me këto mënyra pagesash: Visa Credit Card, Visa Electron, Master Card, Paypal, korrier, banke apo pranë zyrës tonë.Tani mund të bleni ofertën që dëshironi edhe duke telefonuar në numrin e telefonit 069 46 30 300.
Ãshtë shumë e rëndësishme të kujtoni se të gjitha propozimet janë të disponueshme për një kohë të kufizuar, kështuqë, nëse jeni të interesuar, duhet të nxitoni dhe të jeni të paret për të përfituar Ofertën!


Sa kohë kam në dispozicion për të blerë ofertën?
Ofertat tona mund tâi bleni brenda një kohe të limituar, e cila ndryshon sipas Ofertes. Koha që keni në dispozicion është gjithmonë e dukshme në faqen e ofertës në formen e një Countdown-i.


Sa kohë kam në dispozicion për të përdorur Kuponin?
Vlefshmëria e Kuponit përcaktohet gjithmonë në Kushtet e Ofertës. Ju këshillojme të bëni rezervimin sa më shpejt të jetë e mundur në mënyrë që të keni më shumë fleksibilitet në zgjedhjen e ditëve dhe orareve.


Ãfarë ndodh nëse oferta nuk arrin numrin minimal të blerjeve të kërkuara?
Në qoftë se nuk do të ketë blerje të mjaftueshme, oferta mund të anullohet, dhe asnjë pagesë nuk do te kryhet !Si mund ta përdor kuponin tim?

Ju do të merrni në llogarinë tuaj ne kuponi.al kuponin me anë të cilit mund të paraqiteni direkt pranë partnerit. Në panelin e anëtarit do të jenë të gjitha udhëzimet se si mund të përdorni kuponin tuaj.

Cilat janë kompanitë qe bashkepunojne me ne?
Kuponi Albania bashkëpunon me kompanitë më të mira në Shqipëri dhe Ballkan të cilat ofrojnë një shërbim te kulturuar dhe me standarte europiane. Keto kompani zgjidhen me kujdes nga stafi i Kuponi Albania.Disa nga kompanitë janë
Ofertat turistike zhvillohen kryesisht në bashkepunim me kompanitë e transportit dhe agjensitë turistike: ALBANIA EXPRES LINE dhe Fenix Travel & Tours.
Qendra e kurseve: Crown Center
Dyqani i kepucëve: BOTA e KEPUCEVE
Veshjet dhe produktet e modës ofrohen nga: Oxys Store