Detajet e Ofertes

  • Nje trajtim i shpejte i anticelulitit me Paketen Anticelulit prej 5 seancash me balte anticelulit, serum dhe krem tek Salloni i Bukurise Bet & Ina vetem per 7.500 lek ne vend te 15.000 lek
  • Nje trajtim i shpejte i anticelulitit me Paketen Anticelulit prej 5 seancash me balte anticelulit, serum dhe krem tek Salloni i Bukurise Bet & Ina vetem per 7.500 lek ne vend te 15.000 lek
  • Nje trajtim i shpejte i anticelulitit me Paketen Anticelulit prej 5 seancash me balte anticelulit, serum dhe krem tek Salloni i Bukurise Bet & Ina vetem per 7.500 lek ne vend te 15.000 lek
  • Nje trajtim i shpejte i anticelulitit me Paketen Anticelulit prej 5 seancash me balte anticelulit, serum dhe krem tek Salloni i Bukurise Bet & Ina vetem per 7.500 lek ne vend te 15.000 lek

Nje trajtim i shpejte i anticelulitit me Paketen Anticelulit prej 5 seancash me balte anticelulit, serum dhe krem tek Salloni i Bukurise Bet & Ina vetem per 7.500 lek ne vend te 15.000 lek

7500 L 15000 L 50% zbritje Ju kurseni 7500L


8 kupona të shitur.

Celuliti Ă‘‘shtĂ‘‘ kthyer kohĂ‘‘t e fundit nĂ‘‘ njĂ‘‘ problem vĂ‘‘rtet stresues pĂ‘‘r pjesĂ‘‘n mĂ‘‘ tĂ‘‘ madhe tĂ‘‘ njerĂ‘‘zve sidomos tĂ‘‘ femrave tĂ‘‘ cilat dĂ‘‘shirojnĂ‘‘ qĂ‘‘ pĂ‘‘r tĂ‘‘ qĂ‘‘nĂ‘‘ nĂ‘‘ formĂ‘‘ pĂ‘‘rdorin forma dhe mjete nga mĂ‘‘ tĂ‘‘ ndryshme pĂ‘‘r tĂ‘‘ luftuar atĂ‘‘.
Cdo kush prej tĂ‘‘ nderuara ju femra kĂ‘‘rkon tĂ‘‘ jetĂ‘‘ elegante, nĂ‘‘ formĂ‘‘, plot hijeshi dhe sharm.
Stop celulititâ€Â¦.! PĂ‘‘r ti dhĂ‘‘nĂ‘‘ fund kĂ‘‘tij stresi mendon vetĂ‘‘m Salloni i BukurisĂ‘‘ “Bet & Ina”, nĂ‘‘pĂ‘‘rmjet PaketĂ‘‘s sĂ‘‘ saj Anticelulit me njĂ‘‘ terapi me 5 seanca. ShĂ‘‘rbimi do tĂ‘‘ kryhet nga njĂ‘‘ estetiste e njohur nĂ‘‘ fushĂ‘‘n e estetikĂ‘‘s e njohur Valentina apo sic e thĂ‘‘rrasin tĂ‘‘ gjitha femrat Vali.

Oferta pĂ‘‘rmban:
PaketĂ‘‘ Anticeluliti prej 5 seancash me produkte origjinale Italiane.

â€Â˘ Fillimisht fillohet me scrub-in e trupit
â€Â˘ Serumin
â€Â˘ Vendoset balta Anticelulit dhe mĂ‘‘ pas kremi anticelulit.

NjĂ‘‘ seancĂ‘‘ zgjat 1h : 30 min.
Salloni i bukurisĂ‘‘ “Bet & Ina” Ă‘‘shtĂ‘‘ njĂ‘‘ qendĂ‘‘r estetike e njohur nĂ‘‘ fushĂ‘‘n e estetikĂ‘‘s, parukerisĂ‘‘ dhe thonjve. PĂ‘‘rmes njĂ‘‘ shĂ‘‘rbimi cilĂ‘‘sor dhe profesional. Me njĂ‘‘ eksperiencĂ‘‘ 10 vjecare ofron njĂ‘‘ sĂ‘‘rĂ‘‘ shĂ‘‘rbimesh si:

-Parukeri (prerje – krehje – lyerje – stilime floku)
-Trajtime fytyre
-Depilime
-Trajtime me baltĂ‘‘ dhe baltĂ‘‘ dobĂ‘‘suese.
-Masazh relakues dhe anticelulit
-Manikyr / pedikyr
-Thonj me xhel
-Kurse profesionale nĂ‘‘ fushĂ‘‘n e parukerisĂ‘‘, estetikĂ‘‘s dhe te thonjve me diplomĂ‘‘ tĂ‘‘ njohur brenda dhe jashtĂ‘‘ vendit.
-ShĂ‘‘rbime nusesh etjâ€Â¦.
  • Kuponi eshte i vlefshem per nje periudhe 1 mujore
  • Nuk ka kufizim ne numrin e kuponave te blere.
  • Kuponi mund te blihet edhe prane zyrave tona ne Bllok: Rruga Sami Frasheri, perballe me LSI, Tirane nr. tel 069 4630 300.

Per pyetje rreth ofertes apo blerjen e kuponit, kontaktoni ne: 069 4630 300 apo mund te shkruani ne adresen: info@kuponi.al

Partneri: Bet e Ina

Harta

Oferta te tjera

    Nuk ka oferta ne qytetin qe keni zgjedhur.

Prenoto ofertat ne numrin e telefonit: +355 69 46 30 300

Kush Jemi

Kuponi.al është një faqe interneti pronë e kompanisë Kuponi Albania, e cila operon si dyqan online duke i dhene mundësinë klientëve të blejnë një shërbim apo një produkt me ulje çmimi nga 30% deri në 95%.

Qëllimi ynë është të vendosim në dispozicionin tuaj, me një klikim e në mënyrë teper të sigurtë, oferta të reja për qytetin tuaj ose për pushimet tuaja me një çmim shumë të favorshem.