Detajet e Ofertes

  • Enderr e bardhe ne Popova Sapka me vetem 65 euro... Data 11-12 Janar 2014. Fillojeni vitin e ri me nje enderr!
  • Enderr e bardhe ne Popova Sapka me vetem 65 euro... Data 11-12 Janar 2014. Fillojeni vitin e ri me nje enderr!
  • Enderr e bardhe ne Popova Sapka me vetem 65 euro... Data 11-12 Janar 2014. Fillojeni vitin e ri me nje enderr!
  • Enderr e bardhe ne Popova Sapka me vetem 65 euro... Data 11-12 Janar 2014. Fillojeni vitin e ri me nje enderr!

Enderr e bardhe ne Popova Sapka me vetem 65 euro... Data 11-12 Janar 2014. Fillojeni vitin e ri me nje enderr!

9100 L 12100 L 25% zbritje Ju kurseni 3000L


20 kupona të shitur.

Enderr e bardhe ne Popova Sapka...
Fillojeni vitin e ri me nje enderr!

Paketa perfshin :

1. Transportin vajtje - ardhje
2. Akomodim nje nate ne luksin e kater yjeve
3. Sauna, jacuzzi, pishina pa limit
4. Mengjesi dhe darka
5. Guida
Ejani te bejme ski aty ku dielli takon token, ne Kodra e Diellit - Tetove.
Vetem 65 euro personi.
  • Nuk ka kufizim ne numrin e kuponave te blere.
  • Oferta eshte e vlefshme vetem ne rast se prenotohet nga Kuponi.al ne te kundert do te paguani vleren normale.
  • Kuponi mund te porositet edhe ne adresen: Rruga Shqiperia e Re, p. Agimi, nr.26, Tirane
  • Per pyetje rreth ofertes, kontaktoni ne: 069 4630 300 apo mund te shkruani ne adresen:info@kuponi.al

Partneri: Popova Sapka

Harta

Oferta te tjera

    Nuk ka oferta ne qytetin qe keni zgjedhur.

Prenoto ofertat ne numrin e telefonit: +355 69 46 30 300

Kush Jemi

Kuponi.al është një faqe interneti pronë e kompanisë Kuponi Albania, e cila operon si dyqan online duke i dhene mundësinë klientëve të blejnë një shërbim apo një produkt me ulje çmimi nga 30% deri në 95%.

Qëllimi ynë është të vendosim në dispozicionin tuaj, me një klikim e në mënyrë teper të sigurtë, oferta të reja për qytetin tuaj ose për pushimet tuaja me një çmim shumë të favorshem.